onsdag 25. november 2009

Sara Bernard i langpanne!

Nå har jeg startet med julebaksten.
Jeg har en oppskrift på Sara Bernard i lanpannen som er super å fryse,,,
Så den har jeg allerede laget.
Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere om det er noen som har lyst til å prøve seg
Mandelbunn!
400 gr mandler,,,,males
400 gr sukker
6 eggehvitter
4 ts bakepulver.
Helles i langpannen og smøres utover til et jevnt lag.
Legg bakepapir i pannen og stek den på 175 garder i 20 min midt i ovnen.

Smørkrem.
250 gr meierismør.
200 gr melis
6 eggeplommer
2 barneskjeer kakao
2 ts vaniljesukker.
Piskes godt.


Etter at kaken er avkjølt, smøres smørkremen over kaken og hele formen settes i fryseren i ca en time.


Sjokoladetrekk.
2 plater kokesjokolade.
1/2 plate delfiafett.
Smeltes i vannbad,,,,elller i microbølgeovnen.



Smør sjkoladetrekket over den frossene kaken, slik at trekket stivner raskt.




Del opp kaken i passende treninger,,,,







Disse legges i bokser og settes i fryseren,,,jeg har brukt to isbokser.





Så kan du sette deg ned og kose deg med "frynsene" som du har skåret av kaken for å få rette kanter,,,,,nyt dem og nyt tanken på at nå er første julekake i "boks".
Lykke til ........
Klem Anne




27 kommentarer:

Besta sa...

Fantastisk, denne skal jeg prøve. Jeg elsker Sara Bernard men det er så dillete å lage de. Dette så ENKELT ut.
Klem fra marilyn

Berit T sa...

MMMM! Denne skal skrives ned, for det såg enkelt ut.
Har bare spist slike kaker aldri baket, for har forstått at det er så mye arbeid.
Takk skal du ha.

Elin G P sa...

Nammm,takk for dette gode tipset..Jeg er også veldig glad i Sara Bernard,og skal prøve denne varianten =)

Moski sa...

Dette så bare godt ut! Har bare smakt den som små kaker og de ser ikke lette ut å lage, men denne kunne jeg godt tenke meg å prøve.

reSIRIkulert sa...

At nokon ikkje har kome på dette før...?! Eg har ikkje laga desse kakene sjølv, for eg tykkjer det verkar som så mykje arbeid med dei. Men no, takka vere deg, skal jeg jammen prøva for fyrste gong.
Ynskjer deg ein fin dag!
Siri

Josefine sa...

Oj så flink du er...dette er jo konfekt av beste slag. Har laget SB i mange år, men aldri på denne måten. Det var veldig lurt...lett å fryse på denne måten også:) Klem

Unknown sa...

Hei Anne
Sara bernard i langpanne...det skal jeg prøve også.
Takk for hyggelig kommentar og velkommen til min adventskalenderblogg.
Klem...Ellen

Ann-Cathrin sa...

Her var det mye godt:) Du vant inne hos meg! Så send meg adressen din til ac.juliussen@gmail.com. Så kommer det pakke i posten:) koselig at du vant:) Ha en fin søndag!

Janne i Fagerlia sa...

Denne høres spennende ut. Skal prøves - takk skal du ha.

yesheimen sa...

Nam-nam, dette fristet. Kanskje jeg prøver!
Nyt adventstiden.
Klem Ann<3

Fruen på Skogmo sa...

Så genialt med Sara Bernard i langpanne! Den ska jeg jammen prøve ut i dag ;o)

Ønsker deg ei riktig god førjulstid!

Helene sa...

Fantastisk! Dette skal jeg lage etterpå, kommer tilbake med rapport senere i dag ;o)

Anonym sa...

I wish not approve on it. I think nice post. Specially the designation attracted me to study the intact story.

Anonym sa...

Nice brief and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu Good Job, http://talkingaboutwindows.com/members/Buy-Ciprofloxacin/default.aspx unappealing http://riderx.info/members/Buy-Diflucan-Online.aspx chlorinated kimya http://riderx.info/members/Buy-Percocet.aspx doherty brusselitc http://soundcloud.com/lorazepams quill http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-prilosec liberalism

Unknown sa...

Jøsses.. dette lignet jo veldig på oppskriften jeg har i dag. Men bare at min er små biter, med gul krem.
http://turbolotte.blogspot.com/2010/12/bloggkalender-luke-13-kjeskebiter-for.html
Din så jo mye lettere ut. Neste gang må jeg prøve den!!

solfrid sa...

Da var jeg halvveis i laging. Pisket nok eggehviten for lenge og måte skrape, ikke helle ut deigen. Men, men, godt blir det uansett!

Anonym sa...

Jeg lagde denne til jul i fjor og den smakte kjempegodt! Tok litt appelsinskall i kremen - så den ble litt frisk i smaken. Fikk litt pepper av innbarkede Sara Bernard-kunstnere for å ha lagd denne, men jeg syntes at denne var minst like god som andre!

Anonym sa...

kaka såg kjempe god ut:-) men jeg lurte på... de eggehvitene. skal de piskes stive eller bre has i....

Ann-Lovise sa...

Så smart!! Denne skal eg prøve i år :)
Legger ein link til denne oppskrifta i bloggen min :)

Ha ei fin førjulstid!

Anonym sa...

Peculiar aгtіcle, just what I needed.


Μу webpage :: http://www.thepaydayloansform.com
My homepage ... Payday Loans

Anonym sa...

Ні, іts nіcе pіеce of
writіng regaгding meԁia print, we
all be familiar with media is a great ѕоuгсe of facts.


My weblog - Payday loans
Here is my website Online Payday oan

Anonym sa...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonym sa...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonym sa...

Appreciate this post. Let me try it out.

My web blog payday Loans Online

Anonym sa...

Eхcellent blog here! Alѕo yоur web sitе lоаԁs up fast!
What host aгe yоu uѕіng?
Cаn I get youг аffiliatе lіnk to youг
hoѕt? I wiѕh my web site loadeԁ up аѕ quiсκly
as yours lol

Stop by mу blog: hiv

Anonym sa...

Hello thеre I am so thгilled I found уοuг blοg page, Ӏ геallу fоund уou bу mіstake,
while I was brοwѕing on Goοgle for something elѕе, Anyhow I аm hеre noω аnԁ would juѕt like
to ѕay thanks foг a maгvеlous рost and a all rοunԁ thгilling blog (I
аlso love the theme/design), Ι ԁon't have time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great work.

Here is my blog Payday Loans Ingot CA