lørdag 26. april 2008

Garn gave!


Jeg har vært så heldig og få en hel pose full

av garn,Det er tynt ullgarn, i fine rosa farger

og noe ubleket,,,,,,,men hva skal jeg lage?

Må surfe litt i bloggeverden og få

litt innspirasjon.......

4 kommentarer:

Trine {Triurine} sa...

Så supermasse diggbart det var her nå!!! du er vanvittig flink alså!!!
sånne bestemorruter har jeg hekla og! laga vognteppe til venninna mi. bare litt problematisk å sette de sammen, da jeg aldri har gjort det før..spå det blei ikke heeelt optimalt da..men men..

anneskreative sa...

Hei du,,,,er innom på bloggen din jeg også....du imponerer meg med alle korta dine,,,du er jo så produktiv. Skikkelig proff,,,, jeg har prøvd litt men er nok ikke nøye nok,,,,millimeter er liksom ikke noe for meg.Høret du hadde satt igang og bruke de gamle broderigarn restene,,,utrolig hva en har brukt for du.
Ha en fin søndagskveld.

Trine {Triurine} sa...

Hei igjen ja! hihi!
det er ikke så vanskelig vettu! må bare rope, så tar jeg gjerne et kurs med deg!
skal ha kurs på minnefabrikken 10 mai, da lager vi melkekartonger. knallfine! også er det forholdsvis enkelt og!
har litt dille på gammel-stilen nå! 'vintage' er liksom litt ålreit synes jeg. og enda mere moro om man har ordentlige gamle ting på sidene og. har funnet en del gamle bøker osv på loppis som jeg har brukt.

Storeflittig sa...

hei du!

jeg sliter litt med å få lagt opp bloggen din i blogrollen på nib, lurer derfor på om du kan gå inn på innstillinger, nettstedinnmating og sjekke at alle står på full? (gå på utvidet modus hvis du er i tvil.) syns det er så dumt at bloggen din blir liggende nederst, så vil gjerne rydde opp i det!